joi, 23 aprilie 2009

Am avut un vis...

Are 47 de ani, este somera si nu este nicidecum o pitipoanca. Susan Boyle, care face voluntariat la biserici si pe care nu a sarutat-o nici un barbat niciodata, a demonstrat lumii-ntregi ca poti sa devii vedeta chiar daca nu porti fuste mini si sani pe-afara bluzei cat mai transparente. Susan era, pana la inceputul lui aprilie 2009, un om simplu, care ducea o viata lipsita de senzatii tari. Inzestrata cu o voce extraordinara, Susan Boyle a participat la celebrul concurs "Britain's Got Talent". Ea a reusit sa ridice sala si a a parasit scena pe un ropot de aplauze. Interpretase, "cu o voce de inger", melodia "I dreamed a dream" .

Interpretarile postate pe diverse conturi pe You Tube au fost vizionate, in 11 zile, de peste 93,5 milioane de ori. Adica de cinci ori mai multe vizionari decat imaginile de la ceremonia de investire a presedintelui american Barack Obama. Luand in considerare si vizionarile aceluiasi clip de pe alte site-uri, inregistrarea cu Boyle a fost accesata de peste 100 de milioane de ori.

Susan Boyle a devenit din ce in ce mai populara si in Statele Unite, unde a aparut in mai multe emisiuni televizate, astfel incat se estimeaza ca inregistrarea sa de la "Britain's Got Talent" va trece de pragul de 120 de milioane de vizualizari in cateva zile.

Mai jos, Susan Boyle la Larry King:

Partea I



Partea a II-a

Niciun comentariu: