sâmbătă, 10 ianuarie 2009

Despre stiinta....

Credeti ca individul de mai jos este un distrus care si-a ales sa-i ia peste picior pe interlocutorii sai? Priviti mai intai:



"Jurnalistul" e un tip care a studiat istorie la Cambridge si are un nume deja foarte popular: Sacha Baron Cohen. Emisiunea de mai sus face parte din showul de televiziune Da Ali G Show.
Da Ali G Show este emisiunea pe care Sacha Baron Cohen a realizat-o cu succes, incepand din 1999, in Marea Britanie. Este vorba despre un program improvizat, in care actorul joaca rolul unui jurnalist si face, in aceasta calitate, interviuri neobisnuite cu persoane care cred ca e vorba de un interviu adevarat. Si nu s-a sfiit sa abordeze vedete din cele mai diverse domenii: miliardarul Donald Trump, milionarul egiptean Mohamed Al-Fayed, comentatoul politic Pat Buchanan, scriitorul Gore Vidal, lingvistul Noam Chomsky, fotbalistul David Beckham sau fostul secretar general al ONU, Boutros Boutros-Ghali. Ali G a fost si personaj intr-un film realizat in 2002, Ali G Indahouse.



Sacha Baron Cohen (38 de ani) nu a devenit celebru prin Borat, ci prin personajul Ali G. In 1998 si-a facut debutul in cadrul emisiunii "The 11 O'Clock Show", unde a jucat rolul unui jamaican londonez plin de ifose care facea comentarii grosolane la adresa vedetelor si politicienilor.

In 1999 a aparut pe piata cu propria emisiune proprie, Da Ali G Show.

Pe scara evolutiei sale, Sacha Baron Cohen s-a gandit ca ar fi bine sa ajunga si pe ecranele din Statele Unite. A aparut cu un show pe HBO.


In 2005, Sacha s-a logodit cu actrita de origine australiana Isla Fisher si s-a gandit ca nu ar fi rau sa intre si in lumea filmului, scotand pe piata pelicula "Borat: Cultural Learnings from America for Make Benift Glorious Nation of Kazakhstan" filmata atat in Romania cat, si in Statele Unite.

Niciun comentariu: